AES'ers strijden in Tokyo!

Friday, August 6

AES'ers strijden in Tokyo!

AES Elite hengst Nevados S blinkt uit op de Olympische Spelen in Tokyo. Vandaag in de eerste ronde van de landenwedstrijd bleef Nevados S zonder springfouten evenals de rest van de Belgische equipe. Mede door de geweldige prestratie van Nevados S zal België morgen strijden voor goud.
 
Elite hengst Quabri De L Isle zal ook morgen aan de start verschijnen voor Brazilië. Slechts een enkele springfout en een tijdfout kwam op het scorebord voor deze hengst. Uitstekende prestatie! 
 
In de Ronde van Elite hengst Uncas S viel slechts 1 balk in het zand wat een uitstekende prestatie was voor het Chineese team. Helaas moest Elite hengst Jericho Dwerse Hagen 3 springfouten incasseren. Teamgenoot For Passion D Ive Z kwam helaas over de finish met hetzelfde resultaat waardoor deze hengsten morgen niet meer aan de start zullen verschijnen.
 
Cento Lano, ook een AES Elite hengst zal morgen niet meer aan starten komen. In het loodzware parcours werden er 3 springfouten gemaakt.
 
Elite hengst Cartello mocht helaas niet aan de start komen. Eerste starter van het Ierse team, Shane Sweetnam kwam ten val waardoor het Ierse team direct uitgeschakeld was.

Heel veel succes aan Gregory Wathelet met Nevados S en Pedro Veniss met Quabri De L Isle in de finale van de landenwedstrijd morgen!

 


Tagged horses: CARTELLO VDL CENTO LANO ARCUS JERICHO DWERSE HAGEN NEVADOS S QUABRI DE L'ISLE UNCAS 'S'


Terug