Eerste Nederlandse AES veulenkeuring op zaterdag 25 augustus in Schijndel

Wednesday, July 11

Eerste Nederlandse AES veulenkeuring op zaterdag 25 augustus in Schijndel

Op zaterdagmiddag 25 augustus zal het AES voor het eerst een veulenkeuring organiseren in Nederland. Deze keuring zal plaatsvinden tijdens de Van Mossel Cup bij de Molenheide te Schijndel. 

Alle fokkers van AES veulens zijn van harte welkom om hun fokproducten hiervoor aan te melden. Naast veulens van AES gekeurde hengsten registreren wij ook veulens van hengsten die gekeurd zijn bij collega WBFSH stamboeken. Het registreren van een veulen met ouders uit een ander stamboek kost niets extra's, u hoeft enkel maar aan uw hengstenhouder om een ondertekend dekbewijs te vragen. Let wel, u kunt uw veulen maar bij een stamboek registreren voor een paspoort. Heeft u uw veulen dus al ergens anders geregistreerd, dan kunt u helaas niet deelnemen aan deze keuring. 

Deelname en toegang voor onze keuring zijn gratis voor iedereen en ook wordt er de mogelijkheid geboden om na de beoordeling uw veulens gratis te laten chippen en schetsen. Alle veulens worden beoordeeld door een professionele jury en er is een prijzenpot beschikbaar van €1000.- waarvan €500.- naar het beste veulen zal gaan. Aanmelden van uw veulens kan via onze site www.angloeuropeanstudbook.nl of door een mailtje te sturen naar info@aesbenelux.com


Indien u meer informatie wilt over deze keuring of als u graag wilt weten hoe u uw veulens eenvoudig en goedkoop bij het AES in kunt schrijven kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in schijndel +31 (0)73 690 7573

Wij zijn ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers om te helpen deze dag tot een succes te maken. Heeft u hier interesse in stuurt u dan ook even een mail.

 


Terug