ADSL van www.Olland.biz en Lil Big Sis bemachtigen wildcard voor Lanaken via van Mossel Cup.

Tuesday, August 28

ADSL van www.Olland.biz en Lil Big Sis bemachtigen wildcard voor Lanaken via van Mossel Cup.

Afgelopen weekend was er veel te doen op de prachtige buiten accommodatie van De Molenheide in Schijndel. Vanaf Donderdag was er de van Mossel Cup, via deze cup konden de combinaties zich selecteren voor de finale welke op zondag verreden werd. Deze Cup werd georganiseerd voor  4, 5, 6 en 7 jarige. 

Tevens diende deze wedstrijd als wildcard selectie traject voor Lanaken. Helaas zijn de vierjarige paarden nog te jong voor deelname aan Lanaken maar voor de andere leeftijds categorieën was het een spannende strijd om de wildcards..

Bij de vijfjarige wist Thom van Dijk met zijn AES goedgekeurde hengst ADSL VAN WWW.OLLAND.BIZ een wildcard te bemachtigen. 

Ook bij de zesjarige wordt er een AES geregistreerde merrie genaamd Lil Big Sis (v.h. CHIN IT) afgevaardigd naar Lanaken.

Namens het AES willen wij de Ruiter Thom van Dijk en fokker J. Van Gorkum feliciteren met hun wildcard voor ADSL van www.Olland.biz. Tevens willen wij ruiter Bas Knijf en Fokker G. Van der Velden feliciteren met de wildcard voor Lil Big Sis.

Foto: www.olland.biz

 


Tagged horses: ADSL VAN WWW.OLLAND.BIZ CHIN IT


Terug